Microsoft 365

Ga met uw kantoor in de cloud zitten!
Softwarepakketten kopen voor kantoorautomatisering: er komt een moment dat we ons afvragen hoe we ooit zo ouderwets konden zijn. Want met Microsoft 365 maakt Inline ICT u het een heel stuk gemakkelijker. Alles wat u gebruikt, koopt u niet maar is online beschikbaar. In the cloud dus. Mail, Agenda, Office, bestanden… de hele mikmak kunt u voortaan direct vanuit de browser gebruiken. Waar u wilt en vooral wannéér u wilt.

Hoe het werkt?
Simpel. Als bedrijf neemt u een abonnement voor het aantal werkplekken dat u heeft. Da’s dus het eerste verdiend, want hoge investeringen in één keer zijn er niet meer bij. Nog meer voordeel: ook de tijd van installeren, onderhouden, problemen oplossen en migreren zijn verleden tijd. uw medewerkers beschikken altijd over de meest actuele versie van het programma.

Inline ICT regelt het
Met Microsoft 365 haalt u alle mogelijkheden in huis van de bekende platformen als Exchange, SharePoint, Teams en Office. Maar niet de kosten en de bijkomende zorgen. Inline ICT regelt het graag voor u. Zodat u zelfs naar het abonnement geen omkijken meer heeft.