Consultancy

Een second opinion over een nieuwe infrastructuur. Een toekomstvisie om uw ICT-beleid op te funderen. Of gewoon eens een goed gesprek over ICT-kosten. Zou het niet eens plezierig zijn om dan een adviseur in te kunnen schakelen? Eén die onafhankelijk is, zegt waar het op staat en praktisch denkt?

On-af-han-ke-lijk, afgesproken?
Ook in die rol zijn we bij Inline ICT op onze plek. En om meteen maar misverstand nummer 1 uit de weg te ruimen: u hoeft geen klant te zijn, u hoeft het niet te worden – wij beloven 100% onafhankelijk advies. Zo, dat praat een stuk ongedwongener. En vervolgens is het aan u wat voor agendapunten er op tafel komen. Wat ons betreft: no limits.

Waar hebben we het over?
Uw eigen consultant inhuren is plezierig als u ‘ns op directieniveau een goed gesprek wilt houden over ICT-zaken. Beleidsmatig over de overschakeling naar clouddiensten of VoIP telefonie, meer praktisch over nut en noodzaak van licenties, de veiligheid van backup-protocollen of de voor- en nadelen van een ander platform voor mobile devices. We beloven professioneel advies, waar u mee kunt doen of laten wat u wilt. Maar dat u wél de zekerheid geeft waar u naar op zoek bent.