Advies

Investeren in ICT? Eerst om de tafel met Inline ICT. Zo'n advies bespaart tijd en geld en vergroot het rendement van uw kantoorautomatisering. Geen vraag of we hebben er wel een deskundig antwoord op.

Koop gerust wat u wilt, maar…
Er is tegenwoordig nogal wat te koop in kantoorautomatisering. U kunt lukraak de ICT-groothandel leegkopen. Maar de kans is niet groot dat u met de juiste configuratie buiten staat. Een onafhankelijk advies van Inline ICT helpt u beter gebruik te maken van de technologie van tegenwoordig. We beantwoorden niet alleen uw vragen, we zetten u ook aan het denken over vragen die u nog niet eens hád. Het is dat we een hekel aan het woord hebben, anders zouden we onszelf gerust ‘proactief’ noemen.

Een paar vragen?
Is cloudtechnologie wel verstandig voor ons type bedrijf? Hebben we genoeg beveiligingsmaatregelen genomen om bedrijfsdata te beschermen tegen bijvoorbeeld virussen en hackers? Is de infrastructuur wel futureproof? Wat als we nog eens naar hosted telefonie toe willen? En is het backup-protocol goed geregeld voor onze continuïteit? Aan ons de taak u te confronteren met belangrijke issues die mede uw zakelijk succes bepalen. Die 60 minuten moeten te vinden zijn in de agenda, toch?