Over de service van Inline ICT zijn we lovend

Bobby Spijker
Importeur en groothandel Lambert & Company in Berkel en Rodenrijs is verantwoordelijk voor de verkoop van hoofd- en zaklampen, kunststof koffers en batterijen. Inline ICT komt er over de vloer voor het beheer van de servers en de werkplekken.

‘Inline ICT doet het gehele server- en werkplekbeheer. We kunnen 24/7 bellen voor de dagelijkse dingen waar wij tegenaan lopen. En dat is wel nodig ook want er zijn maar weinig dingen die wij zelf kunnen. Op termijn gaan we over naar een nieuw handelspakket. De fysieke server gaat weg, alles gaat in de cloud. Een behoorlijke klus die Inline ICT gaat verzorgen. Inline ICT heeft ook meegedacht over het handelspakket, welke optie het beste aansloot bij onze wensen.

We hebben onlangs een stroomonderbreking gehad toen we nieuwe airco’s in de magazijnen kregen. Het hele systeem lag eruit. We konden niets meer. De storing was vrijdag, dinsdag was alles weer operationeel. Inline ICT is tot ‘s avonds laat bij ons op de zaak gebleven om een bruikleenserver te plaatsen. Over de service zijn we alleen maar lovend.

We hebben al heel lang een goed contact. Sudeshkumar en Jan-Willem lopen hier ook gewoon over de vloer alsof ze één van ons zijn. Inline ICT zal ook altijd meedenken hoe we iets in de toekomst kunnen aanpakken. We zijn honderd procent tevreden.’

Tags: