“Ik heb Inline ICT gewoon op zaterdag gebeld”

Gerard van Beek

Bij Zwaluwe is Gerard van Beek directeur projectontwikkeling. In die rol is hij de inzet van Inline ICT op de zaak gewend voor server- en werkplekbeheer, de ondersteuning aan eindgebruikers en de levering van hard- en software. Maar ook in de privésituatie weet Gerard systeembeheerder Sudeshkumar Autar te vinden.

‘Op een zaterdagmorgen had ik thuis een computer die niet deed wat-ie moet doen. Dat zul je altijd zien met die dingen: er gaan dingen fout juist als een ander niet aan het werk is. Het was zaterdag, maar ik heb toch  Sudesh van Inline ICT gebeld. Ik heb zijn 06-nummer, ik bel hem wel meer direct voor ICT problemen. Hij neemt op, hij logt in, legt wat lijntjes uit en gaat aan de slag, allemaal op afstand en hij regelt het.

Dat is ook de reden waarom Inline ICT bij Zwaluwe al tien, twaalf jaar over de vloer komt: de service. Ze staan voor je klaar als het nodig is. Dat vinden wij heel belangrijk, want Zwaluwe is geen standaard bedrijf. Zeker niet met al die automatisering op onze  bouwplaatsen. Vooral in de beginjaren was het een heidense klus om alle hard- en software weer te laten werken als we op een nieuwe bouwplaats aan de slag gaan. Tegenwoordig gaat het gelukkig een stuk makkelijker, maar we hebben daar Inline ICT nog altijd bij nodig.’

Tags: