“Goede en proactieve adviseur”

Michiel Koert
Zwaluwe Bouw in Hooge Zwaluwe is een bedrijf dat breed actief is: renovatie, serviceonderhoud, restauratie, nieuwbouw en projectontwikkeling. Inline ICT is verantwoordelijk voor server- en werkplekbeheer, de ondersteuning aan de eindgebruikers en de levering van hard- en software. We interviewden algemeen directeur Michel Koert.

‘IT is voor ons superbelangrijk. Daarom schakelen we Inline ICT in voor het beheer van de servers en de werkplekken, de ondersteuning aan onze gebruikers en het leveren van hard- en software. Ik denk dat tachtig procent van onze vaklieden een tablet heeft. Om de samenwerking tussen medewerkers te bevorderen, hebben we vorig jaar Office 365 daaraan toegevoegd. In die digitale werkruimte kunnen ze met collega’s of partners rechtstreeks samenwerken aan projecten.

Een IT-bedrijf doet het voor mij goed als het onzichtbaar is. Als dat bedrijf veel over de vloer komt, betekent dat: veel vragen, storingen en instabiliteit. Maar Inline ICT zit nog niet eens een halve dag per week fysiek bij ons op kantoor. En dat is dan nog een must van mijn kant, ik wil ze toch zichtbaar houden zodat mensen hun vragen opsparen. Maar ik hoor nooit vragen. Ons IT-systeem is al jaren buitengewoon stabiel.

Inline ICT adviseert goed en proactief. Maar ze weten ook dat wij een beetje eigenzinnig zijn. We zijn geen échte koploper in IT maar meer volger. Alleen als het past sluiten we aan. Maar hun advies is zeker van toegevoegde waarde.’

Tags: